مقالات آموزشی

اجزای پی ال سی (plc )چیست؟

ماژول‌های توسعه به پی ال سی این امکان را می‌دهند تا تعداد ورودی‌ها و خروجی‌ها و قابلیت‌های ارتباطی خود را افزایش دهد.پی ال سی‌ها یا کنترل‌کننده‌های منطقی برنامه‌پذیر، دستگاه‌هایی هستند که به واسطه قابلیت برنامه‌ریزی، توانایی کنترل و نظارت بر تجهیزات و ماشین‌آلات صنعتی را دارا می‌باشند

ادامه مطلب »

آشنایی اجمالی با کاربردهای ترانزیستورها | ترانزیستور چه کاربردهایی دارد؟

در این مقاله کوشیدیم با چند مورد از مهم‌ترین کاربردهای ترانزیستورها آشنا شویم. امیدواریم نکاتی که در این مقاله بیان کردیم، شما را به صورت کامل با اهمیت این قطعات الکترونیکی آشنا کرده باشد.

ادامه مطلب »

میکروکنترلر چیست؟ (آی سی STM32)

در این مقاله در مورد مفهوم میکروکنترلر و آی سی STM32 صحبت کردیم. امیدواریم نکات و آموزه‌هایی که در این مقاله بیان کردیم، آگاهی شما را نسبت به دنیای میکروکنترلرها به اندازه کافی بالا برده باشد.

ادامه مطلب »

همه چیز در مورد آی سی های آپ امپ (OP-AMP)

در این مقاله کوشیدیم در مورد آی سی های آپ امپ، ویژگی‌ها و کاربردهای آن‌ها صحبت کنیم. امیدواریم نکات و آموزه‌های این مقاله شما را به‌خوبی از تقویت‌کننده‌های عملیاتی و کارکرد آن‌ها آگاه کرده باشد.

ادامه مطلب »

فرق بین پی ال سی دلتا و ADB چیست؟

در این مقاله تلاش کردیم به معرفی Delta PLC و ADB بپردازیم، چند مورد از کاربردهای آن‌ها را بررسی کنیم و در نهایت تفاوت‌های آن را بیان نماییم. امیدواریم نکات این مقاله شما را به صورت کامل نسبت به فرق بین پی ال سی دلتا و ADB آگاه کرده باشد.

ادامه مطلب »

10 کاربرد پی ال سی

پی ال سی به عنوان یک سیستم کنترل کننده نرم افزاری مبتنی بر منطق، در انواع دستگاه­ها و کارخانه­ها مورد استفاده قرار می­گیرد. به عنوان مثال برای اتوماسیون خطوط تولید کار خانه­ها، می­توان از پی ال سی به منظور ایجاد فرآیند اتوماتیک و پیچیده در دستگاه­های مختلف صنعتی و یا طراحی BMS استفاده به عمل آورد.

ادامه مطلب »

6 تفاوت plc و hdmi چیست؟

ر حال حاضر در صنعت اتوماسیون، دو واژه رایج به طور گسترده ذکر می­شوند که کاربرد بسیاری هم دارند؛ حتما در مورد رابط plc و پورت hdmi شنیده­اید. در وهله اول باید بدانید که بررسی تفاوت­های پی ال سی دلتا و اچ دی ام آی، مهم است؛ چرا که این دو رابط در زمینه­های مختلف صنعتی و فناوری استفاده می­شوند و اطلاع از کاربردها و ویژگی­های هرکدام وابسته به آگاهی از تفاوت­هایشان است.

ادامه مطلب »

منبع تغذیه های سوئیچینگ امرون (رله امرون)

منبع تغذیه سوئیچینگ امرون و رله امرون نسبت به برندهای دیگر به سبب سبک بودن، دامنه ولتاژ ورودی گسترده، ایمنی بالا، اصلاح ضریب مدار برای دستگاه و مدار یا نصب به صورت ریل DIN و دیگر مزایای آن بسیار مورد استفاده قرار می­گیرند

ادامه مطلب »

منبع تغذیه سوئیچینگ (مین ول)

در نظر داشتن تمامی آنچه که تا اینجا در مورد منبع تغذیه سوئیچینگ و نیز ویژگی‌های برند مین ول در طراحی و تولید این محصول مطرح شد، باید گفت این منبع تغذیه می‌تواند بهترین گزینه برای کاربردهای مختلف الکتریکی در صنایع و تولیدات متنوع باشد.

ادامه مطلب »

منبع تغذیه سوئیچینگ (فونیکس)

منبع تغذیه سوئیچینگ (فونیکس)، به عنوان نوعی مدار الکترونیکی محسوب می‌شود که ولتاژ‌های AC و DC متنوع و قابل تنظیمی را برای دستگاهی که مورد استفاده قرار می‌گیرد، به وجود می‌آورد.

ادامه مطلب »

انواع منبع تغذیههای سوئیچینگ و کاربرد های آن

در حالت کلی دو طرح اصلی برای منبع تغذیه تعریف می­شود که شامل منبع تغذیه خطی و منبع تغذیه سوئیچینگ است. از آن­جایی که موضوع مورد بحث ما انواع منبع تغذیه سوئیچینگ و کاربردهای آن است، به عنوان یک تعریف مختصر باید بگوییم که منبع تغذیه خطی از ترانسفورماتور برای پایین آوردن ولتاژ ورودی استفاده می­کند و سپس با یکسو شدن ولتاژ، تبدیل جریان مستقیم صورت می­گیرد.

ادامه مطلب »

تفاوت IDC (SAF and RIGHT)

کانکتور IDC یا به عبارتی Insulation Displacement Contact، در انواع اتصالاتی چون کابل‌های روی برد، کابل‌های رایانه‌ها و سایر دستگاه‌های الکترونیکی مورد استفاده قرار می‌گیرد. لازم به ذکر است که این نام همچنین نحوه اتصال کنتاکت به هادی کابل را توصیف می‌کند.

ادامه مطلب »

انواع کانکتورهای DB و کاربردهای آن(کانکتور DB)

کانکتورها از مهم­ترین ابزارهای الکترونیکی مورد نیاز هستند که به صورت امن و قابل اطمینان اتصالات را به وجود می­آورند. چرا که در صورت عدم استفاده از کانکتورها ممکن است مشکلاتی چون اختلال در سیستم برق رسانی و آتش سوزی صورت بگیرد؛ برای همین بهترین و مناسب­ترین راه حل به منظور اتصال دو سیم به یکدیگر، استفاده از ترمینال­های برق یا کانکتور است.

ادامه مطلب »

هرآنچه که باید درباره کانکتور فونیکس بدانید

کانکتور به طور کلی دستگاهی است که ورودی و خروجی را که نیاز به انتقال سیگنال دارد، به هم متصل می‌کند. این وسیله طوری طراحی شده‌ که بتواند یک نقطه تماس ثابت و اتصال پایدار ارائه کند. در نتیجه کانکتور فونیکس هم از عملکرد مشابهی برخوردار بوده و می‌توان با توجه به فاکتورهایی چون پایداری و انعطاف پذیری، بهترین گزینه را خریداری کرد.

ادامه مطلب »

رله الکترونیک و انواع آن

به عنوان یکی از ارائه‌دهندگان برجسته رله‌ الکترونیک و انواع آن در بازار مفتخریم محصولاتی با کیفیت بالا و قیمتی مناسب را به مشتریان عرضه میکنیم. هدف ما این است که انواع رله‌ها را با بهترین کیفیت و با توجه به نیازهای متنوع مشتریان ارائه دهیم.

ادامه مطلب »
رله صنعتی

رله صنعتی و انواع آن

رله‌های امرون معمولاً در بخش‌هایی از صنایع مانند صنعت برق، صنایع خودروسازی، صنایع الکترونیک، صنایع نفت و گاز و صنایع پتروشیمی استفاده می‌شوند. کاربردهای آنها شامل کنترل و مانیتورینگ تجهیزات، حفاظت در برابر اضافه ولتاژ، جریان و دما، کنترل سیستم‌های روشنایی و گرمایش، و محافظت از موتورها در برابر اتصال‌های کوتاه و بار اضافی می‌باشد.

ادامه مطلب »
رله فیندر

هر آنچه که درباره رله فیندر باید بدانید

هنگامی که نیاز به خرید رله برای پروژه‌های الکتریکی یا صنعتی خود دارید، انتخاب مناسب تأمین کننده امری حیاتی است. با توجه به اهمیت اطمینان از کیفیت، عملکرد، و پشتیبانی، ما به شما توصیه می‌کنیم که رله‌های خود را از ما تهیه کنید. ما فقط از تأمین کنندگان اصلی و معتبر رله‌ها را تأمین می‌کنیم.

ادامه مطلب »

آشنایی با کنتاکتور اشنایدر

کنتاکتور های اشنایدر یک نوع قطع کننده الکتریکی هستند که برای کنترل مدارهای الکتریکی بزرگتراستفاده می شوند. این قطع کننده ها به صورت دو قطبی یا چهار قطبی در دسترس هستند و در سه نوع تک فاز ، دو فاز ، سه فاز عرضه می شوند.کنتاکتور های اشنایدر عموما با ولتاژ های بالا به کار می روند و به دلیل قابلیت کنترل بزرگتر ، در سیستم های قدرت و صنعتی بسیار مفید هستند .

ادامه مطلب »

اینورتر چیست؟

اینورتر یا مبدل فرکانس ، دستگاهی الکترونیکی است که برای تبدیل جریان مستقیم (DC) به جریان منتاوب (AC) استفاده می شود .این دستگاه برای کنترل سرعت موتورهای الکتریکی و تغییر فرکانس و ولتاژ خروجی مورد استفاده قرار می گیرد.با استفاده از این اینورترها ، می توان سرعت موتور های الکتریکی را کنترل کرد و با ایجاد فرکانس و ولتاژ متغیر ، میزان توان مصرفی را کاهش داد.

ادامه مطلب »

آشنایی با انواع تابلوهای برق

تابلو برق دستگاهی است که شامل قطعات الکتریکی مختلفی مانند کنتاکتور ها ، رله ها ، مینیاتور ها ، فیوز ها ، کنترل کننده ها و سایر قطعات الکترونیکی است که برای کنترل و مدیریت سیستم های الکتریکی و الکترونیکی مورد استفاده قرار می گیرد .تابلو برق به عنوان یک قسمت مهم از سیستم های برقی ، به منظور کنترل و مدیریت موثر تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.

ادامه مطلب »

تشخیص خطا در رله حفاظتی

هدف اصلی رله حفاظتی ، جلوگیی از وقوع خسارت به تجهیزات الکتریکی و حفاظت از افراد و محیط زیست است . تشخیص خطا در رله حفاظتی به معنای شناسایی هرگونه خطای عملکرد در رله است .این خطاها ممکن است به صورت سخت افزاری یا نرم افزاری باشند و می توانند باعث کاهش کارایی و حتی خرابی رله شوند . بنابراین ، تشخیص خطا در رله حفاظتی بسیار حائز اهمیت است و باید به طور دوره ای عملکرد رله حفاظتی را بررسی کرد .

ادامه مطلب »